Kaavoitus

Vuorentaustan asemakaavan muutos ja laajennusehdotus

Ylöjärven kaupungilla on meneillään kaavamuutos koskien Vuorentaustaa. Omakotiyhdistys piti asiaa koskevan yleisötilaisuuden vuonna 2019, jossa oli mm. kaupungin edustajia mukana. Vuonna 2020 kaupunki teetti kyselyn asiaa koskien.

Nyt asia on edennyt kaavaluonnosvaiheeseen ja järjestimme asukastilaisuuden 15.4. Kiitos Esko Hyytiselle erinomaisesta esityksestä, joka on katsottavissa tästä. Kiitos myös kaikille osallistujille ja kysymysten esittäjille.

Kaavaluonnos on nähtävillä 31.3.2021-3.5.2021 välisen ajan Ylöjärven kaupungin kotisivuilla www.ylojarvi.fi/kaavoitus (Kaavoitus/nähtävillä olevat kaavat) sekä kaupungintalon aulassa (Kuruntie 14).  https://www.ylojarvi.fi/vuorentausta  https://projektit.fcg.fi/projektit/hatolan_viitesuunnitelma/

Saimme kommentteja, toiveita ja kysymyksiä runsaasti, kiitos niistä. Työstimme saamamme palautteen hallituksen kokouksissa 21.4 ja 28.4 meiltä pyydetyn lausunnoksi.. 

Lausuntomme on luettavissa täältä.

Kiitos kaikille kyläläisille ja yhdistyksen hallitukselle kommenteista ja aktiivisesta osallistumisesta toimintaamme oman kylän puolesta! Nyt on oikea aika vaikuttaa yhdessä kylämme tulevaisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti