Yhdistys

Jäsenmaksu v. 2022
Osallistumalla toimintaan tai maksamalla jäsenmaksun voit toimia kylän hyväksi!
Vuorentaustan omakotiyhdistys kokoontuu noin kerran kuukaudessa suunnittelemaan toimintaa kylän hyväksi. Toimintamme mahdollistamiseksi on tärkeää, että saamme jäsenmaksutuloja. Jäsenmaksun suuruus on tänäkin vuonna 10 €/jäsen tai perheeltä 15 €. Jäsenmaksun voi maksaa  suoraan yhdistyksen tilille FI28 5537 4640 0039 12 ja kirjoittamalla viestikenttään nimi/perhe ja osoite. 


Jäsenet saavat alennusta polttoöljystä Teboililta, kun muistat mainita jäsenyydestä tilauksen yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin, jos sinulla on mielessä asia, jossa voimme auttaa tai retkikohde, jonka voisimme toteuttaa.

Tapahtumia vuonna 2022
  • Yhdistys muisti kummilahjalla ensimmäistä v. 2022 Vuorentaustaan syntynyttä lasta.
  • Koko kylä siistiksi - siivouspäivä to 18.5.2022 klo 17
  • Keväällä annetaan Vuorentaustan koulun kuudesluokkalaiselle tytölle ja pojalle stipendi.Stipendit annetaan koulun kevätjuhlassa.
  • Kaikkiin vuorentaustalaisiin talouksiin jaettiin Kevättiedote, jossa kerrottiin yhdistyksestä, sen jäseneduista sekä muista ajankohtaisista asioista.
  • Kyläkirpparisuunnistus la 20.8.
  • Juniorijuoksut su 11.9. ja samalla on mahdollisuus peräkonttikirppikseen.
  • Yhdistyksen 60-vuotisjuhla
  • Syyskokous to 24.11. - käsitellään mm. seuraavan vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja hallituksen jäsenien valinta
  • Kauneimmat joululaulut su 11.12.
.

Historiaa
Vuorentaustan omakotiyhdistys on perustettu vuonna 1961. Tarkoituksenamme on yhdistää alueemme asukkaat - niin omakotitalossa kun rivitalossa asuvat -  yhteiseen toimintaan.

Viime vuosina olemme järjestäneet muun muassa piha- ja peräkonttikirppiksiä, retkiä teattereihin ja erilaisiin matkailukohteisiin. Vuosittain järjestämme kilpailuja lapsille ja nuorille. Joulun aikaan laulamme perinteisesti Kauneimpia joululauluja Vuorentaustan seurakuntakodilla.Tapahtumien lisäksi olemme olleet yhteydessä Ylöjärven kaupunkiin sekä erilaisiin yhteistyötahoihin, alueemme kehittämiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi.
Teemme myös yhteistyötä muiden ylöjärveläisten kyläyhdistysten kanssa. 

Yhdistyksen tapahtumista tiedotetaan myös kaikkiin vuorentaustalaisiin talouksiin jaettavalla tiedotteella.
Jäseniä yhdistyksessämme on noin 100 - kyläläisiä on kuitenkin n. 3500.