torstai 16. marraskuuta 2017

Jouluinen tervehdys lapsille ja lapsenmielisille!

Joulun tuloa on perinteisesti odotettu joulukalenteriluukkuja aukomalla. Saimme kyläläiseltä tämän kivan idean Pispalassa viime ja tänä vuonna toteutetun toiveen toteutettavaksi Vuorentaustassa.

Olisi kiva kävellä joulukalenteri-ikkunoita ja asetelmien moninaisuutta ja erilaisia ideoita ihastellen. Mukana voi olla yksityishenkilöitä, koulu, yrityksiä tai paikallisia yhdistyksiä. 
Joka päivälle on tarkoitus tehdä aamulla avattava jouluinen ikkuna tai asetelma, jota ohikulkevien koululaisten, lenkkeilijöiden ja vaikkapa koiranulkoiluttajien on ilo pysähtyä katsomaan. Toivoisimme, että kalenteri-ikkunasi tai asetelmasi olisi katsottavissa ainakin joulukuun loppuun asti, ja se olisi esim. ajastimella valaistu vielä illankin tunteina.

Haluatko toteuttaa yhden ”kalenteriluukun”? Voit varata itsellesi päivän laittamalla sähköpostia yhdistyksellemme – kerro osoitteesi ja haluamasi päivä. Muutama ilmoittautuminen jo on.

Joulukalenteri-ikkunoiden osoitteet ovat nähtävissä kartan kera blogissamme. Ikkunat /asetelmat tullaan myös kuvaamaan mahdollisuuksien mukaan blogiin, jotta nekin, jotka eivät pääse niitä paikan päälle ihastelemaan, pääsevät nauttimaan tunnelmasta.

Ilmoittautumiset pe 24.11. mennessä ja jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin vuorentaustanoky.ry@gmail.com.
Iloista joulun ja kalenteriluukkujen odotusta!

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko karttaa tulossa blogiin?

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti tuli vain muutama ilmoittautuminen jouluikkunan tekoon. Niinpä emme sitä voineet toteuttaa.

    VastaaPoista