sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Hallituksenkokous 24.5 Vuorentaustan koululla klo19

Tervetuloa mukaan kuukausikokoukseemme Vuorentaustan alakoulun ruokalaan.

Katso esityslistä täältä.

Vuorentaustan koulu ja päiväkoti ovat tulleet elinkaarensa päähän. Alustavien suunnitelmien mukaan Soppeenharjun koulun yhteyteen, eli yläkoululle Tornitielle, siirretään myös alakoulu. Päiväkoti siirtyisi Soppeenharjun päiväkodin yhteyteen laajennuksen jälkeen. Näin luotaisiin Vuorentaustaan iso yhtenäiskoulu. Nykyinen Vuorentaustan alakoulu ja päiväkoti purettaisiin ja tilalle tulisi asuinrakennuksia.

Eri vaihtoehdoista kertomassa ja keskustelemassa Matti Hursti, sivistysjohtaja.

Kyläyhdistyksen toiminta perustuu yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen. Toimimme kylämme parhaaksi niillä resursseilla ja voimilla joita meillä on käytössä. Yhdistyksemme on juuri niin vahva kuin sen jäsenet yhdessä ovat.

Miten sinä voit tukea toimintaamme ja toimia kylämme parhaaksi?
1. Maksa jäsenmaksumme.
2. Tule mukaan tapahtumiin ja toimintaamme.
3. Tule kokouksiimme vaikuttamaan.

Nyt jos koskaan on juuri oikea aika aktiiviselle vaikuttamiselle, siihen millaiseksi kylämme kehittyy seuraavien vuosien aikana. Tule keskustelemaan asiasta ja päättämään mahdollisesta kannanotosta. Erityisesti toivomme mukaan kaikkia asianosaisia.



1 kommentti:

  1. https://www.aamulehti.fi/uutiset/omakotiyhdistys-kiihtyi-sivistysjohtajan-ajatuksesta-ylojarvella-mita-vuorentaustan-koululle-tehdaan-200963261/

    VastaaPoista