tiistai 3. lokakuuta 2023

Karkkia ja jännitystä 27.10. klo 18-20

Hei, oletko valmis kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää tänä Halloweenina? Jos olet, niin sinun kannattaa tulla pitämään rastia tai osallistua Vuorentaustan Omakotiyhdistyksen järjestämään "Karkkia ja Jännitystä" -tapahtumaan perjantaina lokakuun 27. päivänä. Tämä on loistava tilaisuus pitää hauskaa koko perheen kanssa ja tutustua naapureihisi paremmin. 

Mitä sitten tapahtuu? No, alle kouluikäisten lasten perheille on tarjolla "vähän pelottava" taskulamppusuunnistus klo 18-20. Sinun tarvitsee vain ottaa mukaasi taskulamppu ja seurata rastien vihjeitä. Matkan varrella kohtaat erilaisia yllätyksiä, jotka saavat sinut nauramaan, ihmettelemään ja ehkä vähän säpsähtämäänkin. Mutta älä huoli, tämä ei ole mikään kauhuelokuva, vaan hauska seikkailu, josta kaikki nauttivat. Ja mikä parasta, rasteilta löytyy kepposten sijaan jännitystä ja karkkia!

Taskulamppusuunnistuksessa kyläläiset perustavat rasteja, joita perheet kiertävät suunnistuskarttojen avulla. Rastille voi liittää myös vaikkapa kahvilan tai jotain muuta ohjelmaa, joten ideoi vapaasti. 

Kuulostaako hyvältä? Jos vastasit kyllä, niin ilmoittaudu mukaan heti! 

Ilmoittautumiset sähköpostilla vuorentaustanoky.ry@gmail.com vaikka heti tai viimeistään keskiviikkona 25.10. klo 20. 

Kerro ilmoittautuessasi nimi, katuosoite, aukioloaika, rastin nimi ja jos on muuta huomioitavaa. Lähettäessäsi tiedot, hyväksyt tietosi julkaisut yhdistyksen blogissa. 

Suunnistuskohteista ylläpidetään karttaa, jota päivitetään. Päivitetty 3.10.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta viettää hauska ja unohtumaton Halloween Vuorentaustan Omakotiyhdistyksen kanssa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti