maanantai 1. joulukuuta 2014

Tankki täyteen ma 15.6.2015Ensi kesänä Tampereen Komediateatterissa esitetään katetulla ulkoilmanäyttämöllä tuttu Tankki täyteen  -näytelmä.
Sulo ja Emmi Vilénin huoltamo herää jälleen henkiin, kun Ulla tarjoilee vissyt konstaapeli Reinikaiselle ja Juhana Vilén riemastuttaa vieressä.

Komediateatterin tulkinta on hulvaton teatterileikki, jossa tv-sarjan alkuperäisnäyttelijöistä on saatu puhuttua kaksi tähteä mukaan: Tuire Salenius tulee näyttelemään oman roolinsa Ullana ja Ilmari Saarelainen Juhana Vileninä! Mitä hauskaa siitä syntyykään, kun jo eläkkeelle siirtynyt Ilmari hyppää 35-vuotiaaksi Juhanaksi, joka on päättänyt muuttaa viimein pois kotoa.

Sulo Viléninä nähdään koko kansan suosikki Aimo Räsänen ja Emmi Viléninä hersyvä Petra Karjalainen. Tätä riemukarusellia ohjaa Komediateatterin johtaja Panu Raipia.

"Jos haluatte vielä nähdä meidät näissä rooleissa, niin se on nyt vihoviimeinen kerta!", huutavat Tuire ja Ilmari yhdestä suusta.

Käsikirjoitus Neil Hardwick ja Jussi Tuominen
Sovitus Outi Keskevaari
Ohjaus Panu Raipia
Rooleissa mm. Ilmari Saarelainen, Tuire Salenius, Aimo Räsänen, Petra Karjalainen, Risto Korhonen, Heidi Kiviharju ja Jyrki Mänttäri.


Yhdistyksemme hallituksen jäseniltä voit varata lippuja
ma 15.6.2015 klo 19 -näytökseen.
Hinta á 28 €
(norm. 32 €, eläkel. 30 €).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti